A weboldal készítés során minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy ügyfelünk igényeit pontosan felmérve, az elkészült honlap a lehető legjobban tükrözze elképzeléseit.  A  honlapja  látogatott weboldal legyen, és a lehető legtöbb bevételt hozza az Ön számára. Weboldalainkat a világ legelismertebb és egyik legjobb rendszerével a WordPress-el készítjük.

Az így elkészült weblap:

-a mai piaci igényeknek megfelelően modern és professzionális weblap, keresőbarát kialakítású, bonyodalmak nélkül, hamar elkészül.

-a későbbiek során bármikor frissíthető, szerkeszthető, bővíthető

-saját kezelő felülettel rendelkezik így ön szabadon tudja szerkeszteni, szöveget,képeket feltölteni programozói tudás nélkül.

-nem kell heteket várnia, a domain név megléte esetén maximum 7 munkanapon belül már el is készül weboldala! Segítek a megfelelő domain és tárhely kiválasztásánál/tárhely már évi 3000ft-tól/.

-az elkészült weboldal keresőbarát lesz. Nincs weboldal leállás, váratlan hiba.

Már az alap csomagunkban is azon kívül,hogy a weblap általános keresőoptimalizálási beállításait megcsináljuk,még pluszban az adott szöveges tartalmait is beoptimalizáljuk. Oldalanként ,blog bejegyzésenként minden egyes szöveges tartalomhoz beállítjuk a description-t,title-t,és keyword -ot.

Nincs havi vagy éves díj. A weboldal teljes mértékben az öné, a tárhely,és a domain díját kell csak fizetnie az ön tárhely ill domain szolgáltatójának.Tehát a weboldalért csak egyszer fizet,és onnantól az öné!

Kiegészítők, modulok

Grafikus animációk, mozgó képek (Flash) ,Kapcsolati űrlap ,Kép galéria

Google Analitycs (látogatotság mérő) , Videó, Hírlevél, Google térkép

Facebook,Nyelvek .És még egyéb funkciók megbeszélés szerint

 

Weblap minták:

Prémiumthemeforest.net , templatemonster.com

 

Legyen önnek is saját bemutatkozó weboldala! Ha felkeltettem érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Készséggel állok rendelkezésére!

AJÁNLATOT KÉREK:    

  1. szükséges
  2. szükséges
  3. szükséges
 

cforms contact form by delicious:days